Pasta cu ioni de argint Askina Calgitrol Paste
Askina Calgitrol Paste

Pasta cu ioni de argint Askina Calgitrol Paste

Matrice de alginat ionic de argint sub formă de pastă.Descarca Instructiuni de Utilizare AICI

Formă de prezentare
  • tub 15 g
6241510
în stoc
41,33 lei
TVA inclus

 

Askina Calgitrol Paste contine 100% ioni de argint, activi impotriva unui spectru larg de microorganisme, inclusiv MRSA.
Ionii de argint se elibereaza imediat dupa contact. Concentratia optima a argintului este atinsa rapid si mentinuta in timp.
Pasta cu alginat de argint este eficienta in tratamentul ranilor dificile, in special cavitati si sinusuri ale pacientilor cu arsuri de gradul II si ulcere ale piciorului diabetic, precum si in tratamentul plagilor infectate, ulcere venoase si arteriale, ulcere de presiune si neuropatice.

Masa tub: 15 g;  

Unitate de vânzare: bucată.

Informatii privind utilizarea:

1. Pregătirea tegumentului. Curăţaţi rana cu soluţie salină sterilă (0,9%) sau o altă soluţie de curăţare potrivită, cum ar fi soluţia Prontosan® şi tampoane sterile şi uscaţi pielea din jurul rănii.

2. Aplicarea pansamentului . Agitaţi tubul înainte de utilizare, apoi (i) scoateţi tubul din pelicula exterioară protectoare şi (ii) scoateţi capacul. Aplicaţi un strat gros de pastă pe întreaga suprafaţă a rănii şi acoperiţi cu un pansament secundar corespunzător în funcţie de cantitatea de exsudat. Conţinutul tubului este destinat utilizării de către o singură persoană, o singură dată. Aruncaţi orice cantitate de pastă rămasă.

3. Îndepărtarea pansamentului. Scoateţi pansamentul de reţinere şi/sau pe cel secundar, (ii) umeziţi încet rana cu soluţie salină sterilă (0,9%) sau soluţie Prontosan®, (iii) continuaţi să curăţaţi complet rana pentru a îndepărta orice urmă rămasă de Askina® Calgitrol® Paste.

Urmaţi procedurile (i) - (iii) pentru a aplica un nou pansament.

Askina® Calgitrol® Paste trebuie schimbată după fiecare schimbare de pansament (zilnic sau până la 3 zile, în funcţie de starea rănii) sau dacă apare impregnarea pansamentului secundar datorită supurării rănii.

Produs destinat utilizarii de catre profesionisti din domeniul sanatatii
Niciun comentariu

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la Compară.