Ajutor pentru returnare produse

Găsiți mai jos instrucțiunile detaliate necesare pentru a putea returna produse comandate la magazinul nostru.Foarte important: vă rugăm nu expediați nimic pe adresa S.C. B.Braun Medical S.R.L. înainte de a primi confirmarea unui angajat al Departamentului de Relații cu Clienții!

Cum trebuie să procedați:

 1. Accesați secțiunea Istoricul și detaliile comenzilor mele de pe pagina contului dumneavoastră.
  • Dacă sunteți deja autentificat: faceți click pe numele dvs. afișat în partea de sus a paginii, sau pe link-ul Contul dvs. din partea de jos a paginii.
  • Dacă nu sunteți autentificat: faceți click pe link-ul Autentificare din partea de sus a paginii, sau pe link-ul Contul dvs. din partea de jos a paginii, apoi introduceți adresa de e-mail și parola pe care le-ați folosit atunci când ați creat contul.
  Returnare produse: pas 1
 2. Identificați în listă comanda la care doriți să faceți ramburs total sau parțial și asigurați-vă că pe coloana Stare este afișat „Livrată”. Dacă nu, va trebui să contactați Departamentul de relații cu clienții sau să așteptați procesarea comenzii.
 3. Faceți click pe numărul comenzii. În partea de jos a paginii va apărea istoricul detaliat al acesteia, incluzînd adresele de livrare și facturare și lista produselor.Returnare produse: pașii 2 și 3
 4. Bifați caseta din prima coloană a tabelului, pe linia produsului sau produselor pe care doriți să le returnați. Astfel se va activa câmpul corespunzător cantității, unde veți putea specifica dacă doriți să returnați o bucată, o parte, sau toată cantitatea comandată.
 5. Descrieți pe scurt motivele pentru care doriți să returnați produsele, scriind în caseta dedicată aflată în secțiunea Retur bunuri.
 6. Finalizați apăsînd butonul Cereți autorizarea returului. În acest moment solicitarea dumneavoastră este transmisă Departamentului relații cu clienții, urmând a fi procesată în cel mai scurt timp posibil.

  Dacă returnarea produselor este aprobată, veți fi contactat pentru a stabili detaliile referitoare la modalitatea de rambursare și la expedierea produselor.

  Returnare produse: pașii 4, 5 și 6