Livrări

Livrarea coletului dumneavoastră

Comenzile plasate in zilele lucrătoare, pana la ora 11.00 se vor procesa şi expedia in aceeaşi zi lucratoare, exceptie facand produsele din clasa dezinfectantilor care se vor procesa si expedia in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile plasate in zilele lucrătoare, dupa ora 11.00, sau in zilele nelucrătoare se vor procesa şi expedia in următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează prin intermediul companiei de curierat DPD pentru clasa de produse dezinfectante, iar pentru restul produselor prin intermediul companiei de curierat TNT. In cazul unei comenzi care contine atat dezinfectanti cat si alte produse, aceasta va fi expediata prin intermediul firmei DPD. 

Termenul de livrare este in general intre 2-4 zile lucratoare, in cazul produselor aflate in stoc.

Taxa de livrare pentru colete cu greutate maximă de 1 kg este de 15 Lei (TVA inclus), pentru orice localitate. Pentru fiecare kg aditional sau fracţiune de kg, se achită suplimentar o taxa de 1 Leu (TVA inclus).

Costul transportului include taxele de manipulare și împachetare. Vă recomandăm să grupați mai multe produse într-o singură comandă. Două comenzi distincte trimise separat nu pot fi grupate, iar taxele de livrare vor fi aplicate la ambele.