Abonează-te pentru a primi cele mai recente știri și actualizări direct pe adresa ta de email

formularul de obtinere a consimtamantului.

Curatare si irigare plagi

Există 4 produse.
Se afişează 1 - 4 din 4 produse
 • PRONTOSAN SOLUTIE
   

  Gama Prontosan are in compozitie poliexanidă și betaină, complex unic pentru indepartarea biofilmului, reducerea incarcaturii bacteriene si a riscului de infectii. Accelereaza procesul de vindecare si elimina mirosurile neplacute.Urmariti modul de actiune unic al produsului aici: Magia Prontosan®Instructiuni utilizare Prontosan Solutie

  43,16 lei
 • NaCL 0,9% Ecolav 250 ML
  Referință: 3570390

  NaCL 0,9% Ecolav este o soluţie de irigare sterilă şi apirogenă, condiţionată în flacoane din PE de 250 ml, indicată pentru irigarea cu uşurinţă a plagilor de diferite etiologii, mai ales la nivel ocular.

  6,06 lei
 • LavaSurge®
   

  LavaSurge este o soluţie sterilă, gata de utilizare care conţine polihexanidă (PHMB) şi polietilenglicol Macrogol 4000, într-o soluţie Ringer. Polihexanida previne proliferarea microorganismelor patogene iar Macrogol 4000 optimizează umidificarea suprafeţei plăgilor prin reducerea tensiunii superficiale.

  39,88 lei
 • PRONTOSAN GEL
   

  Gama Prontosan are in compozitie poliexanidă și betaină, complex unic pentru indepartarea biofilmului, reducerea incarcaturii bacteriene si a riscului de infectii. Accelereaza procesul de vindecare si elimina mirosurile neplacute.Urmariti modul de actiune unic al produsului aici: Magia Prontosan®Instructiuni utilizare Prontosan GelInstructiuni utilizare...

  54,62 lei
Prontosan solutie curata si indeparteaza fizic resturile organice, incarcatura biologica si biofilmul de pe plaga.
Prontosan solutie si Prontosan Gel reduc perioada de vindecare, indeparteaza biofilmul si previn formarea lui, previn infectiile, faciliteaza schimbarea atraumatica a pansamentelor si pot fi folosite 8 saptamani de la deschidere.