Termeni și condiții de utilizare

TERMENI ȘI CONDIȚII

Activitatea acestui magazin online se desfășoară conform următorului Regulament:

1. Comerțul electronic

Bine ați venit pe pagina de Termeni și Condiții de comerț electronic ale S.C. B.Braun Medical S.R.L.

Toate materialele, produsele și serviciile S.C. B.Braun Medical S.R.L. oferite pe paginile de internet ale acestui site sunt oferite în baza următorilor Termeni și Condiții.

Folosirea (vizitarea, comandarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Vă recomandăm citirea cu atenție a acestor Termeni și Condiții. S.C. B.Braun Medical S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără vreo altă notificare prealabilă. Sunteți de acord și acceptați că, fără nicio notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conținutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nicio formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul pe care-l prezintă, în funcție de furnizorii consumabilelor cu care lucrăm.

2. Dreptul de autor

Conținutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C. B.Braun Medical S.R.L. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea fără acordul S.C. B.Braun Medical S.R.L. a oricăruia dintre elementele enumerate se pedepsește conform legilor în vigoare.

3. Protecția Datelor cu Caracter Personal

Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate.

4. Limitarea răspunderii

Societățile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața niciunei persoane care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Compania noastra nu este responsabila pentru utilizarea in alt scop decat cel mentionat in instructiunile de utilizare ale produselor dispozitive medicale achizitionate de pe www.magazin-bbraun.ro

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

5. Dreptul de denunțare unilaterală

Conform art. 4, lit b) din Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestării de servicii, de la încheierea contractului."

Clienții magazinului online B.Braun pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Cheltuilelile de transport cad în sarcina clientului.

B.Braun va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului de către cumpărător.

6. Executarea contractului

Puteți comanda produse sau vă puteți înscrie pe site completând formularul de comandă din secțiunea COȘ de pe site.

În urma înscrierii, veți primi un email de confirmare a înregistrării.

Comenzile vor fi onorate în timpul cel mai scurt, precedate de emailul de confirmare. Termenul de livrare este de 3-15 zile lucrătoare.

În cazul în care S.C. B.Braun Medical S.R.L. nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, va informa consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta Ie-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile. 
In cazul returului produselor, termenul de rambursare a banilor este de maxim 30 zile, in contul specificat de client.

Prin acest site se poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate.

7. Modalități de plată

Pentru plățile făcute pe teritoriul României, modalitățile acceptate de plată sunt: plata prin corespondență ramburs și plata online prin card bancar.

8. Forță Majoră

Părțile nu vor putea fi făcute responsabile pentru neexecutarea parțială sau totală sau pentru executarea necorespunzătoare a obligațiilor, dacă aceasta s-a datorat unor circumstanțe de forță majoră.

9. Litigii

Orice litigiu apărut între utilizatorii acestui site și S.C. B.Braun Medical S.R.L., care nu se va rezolva pe cale amiabilă, va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente material situate la sediul social al S.C. B.Braun Medical S.R.L.

10. Reclamații

Pentru orice reclamații, vă rugăm să vă adresați către S.C. B.Braun Medical S.R.L. la adresa de email magazin.ro[arond]bbraun.com sau la numărul de telefon 021.231.15.37.

Acest magazin online este în proprietatea și administrarea S.C. B.Braun Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la Compară.