Dezinfectant suprafețe MELISEPTOL RAPID 250 ML

Produs nou

MELISEPTOL RAPID Expand

Dezinfectant rapid, gata de utilizare, pe baza de alcool, cu saruri cuaternare de amoniu, pentru suprafete mici si echipament medical.

Este folosit oriunde este nevoie de dezinfectarea rapida si eficienta a echipamentului medical sau a suprafetelor de lucru.More details

în stoc

Comenzile plasate in perioada 29 noiembrie (dupa ora 11.00) - 2 decembrie, vor fi procesate si livrate incepand cu data de 3 decembrie. Va multumim pentru intelegere.

21,87 lei

TVA inclus

aa97f6b4eea4968ebb55dab0151f4c2d.jpg
dd245168be071b76906fd81c5f1d7205.jpg
c924b24ff6a4c8e8dd90dfcde6ac659b.jpg

Meliseptol Rapid este o solutie alcoolica, gata preparata, cu actiune rapida, pentru echipamente medicale din salile de operatie, paturi de spital, saltele, scaune de tratament si alte suprafete rezistente la alcool din cabinete medicale sau spitale.

Proprietati:

  • Activ impotriva bacteriilor (inclusiv MRSA), micobacteriilor (M. terrae), fungilor si virusurilor anvelopate si neanvelopate (HBV/ HIV/ HCV, rota, adeno, vaccinia, papova, noro și polio)
  • Ingrediente active: 50 g 1 - propanol, 0.075 g clorura de didecilmetilamoniu la 100 g solutie
  • Nu contine aldehide sau alchilamine
  • Produs exceptional cu aplicatii multiple, cu miros placut si discret

Utilizare:

Se pulverizeaza pe suprafetele ce trebuie dezinfectate pana cand acestea raman complet umede. Solutia se foloseste nediluata.

Timpul de expunere: 1 minut  ca masura profilactica, pentru prevenirea raspandirii infectiilor in spitale sau cabinete medicale.

Acolo unde este necesar ca produsul sa fie eficace si impotriva papovavirusurilor, timpul de expunere se prelungeste la 5 minute.

Pentru spectru complet impotriva virusurilor neincapsulate, timpul de expunere este de 10 minute.

Recomandari:

Aparatura electrica trebuie deconectata inainte de dezinfectare. Suprafetele fierbinti trebuie racite inainte de dezinfectare.

Materialele sensibile la alcool (exemplu Plexiglas) trebuie testate inainte de a aplica Meliseptol Rapid.

Scrie o recenzie

Dezinfectant suprafețe MELISEPTOL RAPID 250 ML

Dezinfectant suprafețe MELISEPTOL RAPID 250 ML

Dezinfectant rapid, gata de utilizare, pe baza de alcool, cu saruri cuaternare de amoniu, pentru suprafete mici si echipament medical.

Este folosit oriunde este nevoie de dezinfectarea rapida si eficienta a echipamentului medical sau a suprafetelor de lucru.