Abonează-te pentru a primi cele mai recente știri și actualizări direct pe adresa ta de email

formularul de obtinere a consimtamantului.

Articole

Plagile cronice se pot vindeca!

ULCERELE VENOASE SI ARTERIALE ALE PICIORULUI Milioane de oameni din intreaga lume sufera de escare, ulcere de presiune, ulcere venoase, arteriale si ulcere ale picioarelor diabetice. Aceste tipuri de plagi si originile lor variate necesita tratamente individuale si produse adaptate.Tratamentul modern, cu pansamente avansate, care furnizeaza un mediu umed, favorabil vindecarii naturale a plagilor a avut un succes semnificativ si demonstreaza ca pana si ranile cronice se pot vindeca.
Citește mai mult

Malnutritia asociata bolilor cronice si importanta combaterii acesteia

Malnutriția este o cauză majoră de morbiditate și mortalitate la pacienții cu tumori. Este asociată cu o competență imunitară redusă și cu mai multe infecții, stres psihosocial, o calitate mai scăzută a vieții și creșterea șanselor de toxicitate asociată chimioterapiei.
Citește mai mult

Camera implantabila Celsite - inovatie pentru cresterea calitatii vietii

Dispozitiv dezvoltat special pentru pacientii cu afectiuni oncologice cu recomandare de tratament chimioterapic de medie sau lunga durata, destinat comfortului pacientilor si imbunatatirii calitatii vietii acestora.
Citește mai mult

Dezinfectarea eficienta din mediul spitalicesc este primul pas in prevenirea infectiilor

Suprafetele contaminate sunt factorii de risc principali in transmiterea patogenilor, inclusiv a celor rezistenti la antibiotice.
Citește mai mult

Incontinenta urinara de efort (de stres)

Eliberarea de stresul incontinentei urinare  Incontinenta urinara feminina de stres este pierderea involuntara de urina in timpul anumitor activitati fizice care determina presiune asupra vezicii urinare.  Una din 5 femei din lume este afectata de aceasta conditie care duce la o scadere a increderii si a calitatii vietii femeilor care se confrunta zilnic cu incontinenta.
Citește mai mult

Reutilizarea acelor pentru administrarea insulinei si riscurile asociate

Stiati ca pe langa durere, reutilizarea acelor de insulina este asociata cu alte riscuri importante (cresterea riscului de lipohipertrofie- acumulare de tesut adipos la locul injectiei) , senzatie si aspect de piele cauciucata?
Citește mai mult

40 % dintre infecţiile intraspitaliceşti sunt cele de tract urinar, asociate cu sondarea/cateterismul

Incrustarea sondei este primul factor care conduce la obstrucţie şi infecţii complicate. Există o posibilitate foarte simplă de a preveni incrustarea? Da, prin scăderea ph-ului. Sistemul de irigare cu acid citric Uro-Tainer ®menţine functionarea cateterelor urinare, scade eficient ph-ul si previne incrustarea. Soluţie de acid citric= soluţia calităţii vieţii
Citește mai mult

Preventia si tratamentul ulcerelor de presiune

Rolul însemnat al Centellei asiatice în tratamentul şi prevenţia ulcerului varicos de stadiul I în cicatrizarea ţesutului, stimularea sintezei de colagen şi a acţiunii antiinflamatorii şi antimicrobiene de care dă dovadă.
Citește mai mult

Informaţii

  • aa4d5b7643fffdda352705674a76e1c5.jpg